Marvel opět skvěle propojil televizní a filmový svět, Thanos je padouchem i v Agents of S.H.I.E.L.D.

Paráda. POZOR, SPOILERY!!!

Jedna z věcí, která je na Marvelu potěšující, je fakt, že propojuje své filmy a seriály. Několikrát jsme tak byli svědky toho, že na dění v seriálu Agents of S.H.I.E.L.D. měly vliv události z filmového světa.

Je tomu i tentokrát. V aktuálním dílu The One Who Will Save Us All bylo potvrzeno to, o čem se už delší dobu mluvilo.

V páté řadě Agentů nám bylo odhaleno, že HYDRA uzavřela dohodu s uskupením šesti mimozemských ras zvaných Konfederace. Ta nám měla poskytnout ochranu před hrozícím útokem.

Až dosud nebylo přímo řečeno, kdo oním útočníkem bude, ale nyní to zaznělo. Taryan (Craig Parker) z národa Kree pronesl:

"Thanos a jeho síly zahájili útok na váš svět, zatímco mluvíme."

Na to Talbot (Adrian Pasdar) reagoval: "Pak se vydám dolů za Avengers a došlápneme si na toho... Thanose?"

"Thanosova síla nemá konkurenci. Prohraješ i s tvými mocnými přáteli bojujícími po tvém boku. Ale možná je tu způsob," dodal Taryan.

Pokud tedy Taryan nelhal, pak se epizoda The One Who Will Save Us All odehrávala v době, kdy Thanos (Josh Brolin) zaútočil na Zemi.

Je tak možné (ale ne zaručené) očekávat, že ve zbývajících dvou epizodách páté řady Agentů se budou hlavní hrdinové muset vypořádat s následkem Thanosova lusknutí prstů. A musím říct, že mě Marvel opět potěšil tím, jak seriál pěkně propojil s filmovým světem.

Další díly bude v USA odvysílán v pátek.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat