Které oblíbené postavy dostanou v Avengers 4 víc prostoru?

Kdopak? POZOR, SPOILERY!!!

V Avengers: Infinity War byla snad největší koncentrace superhrdinů v historii filmu. To je na jednu stranu fajn, ale na tu druhou je jasné, že prostě některé postavy nebudou mít příliš prostoru. Mezi nimi byli i velcí oblíbenci fandů Black Widow (Scarlett Johansson) a Steve Rogers (Chris Evans).

Podle jednoho ze scénáristů Christophera Markuse ale pro to byl důvod a navíc naznačil, že ve čtyřce to bude "napraveno":

"Řeknu, že je ve filmu méně Stevea Rogers a Natashy, než byste mohli očekávat. Důvodem je to, že jsou to tak zocelení lidé, takže když se objeví hrozba, postaví se jí a berou to tak, jak to je. Neucuknou. Nefňukají. Nezačnou mluvit o všech jejich promarněných příležitostech. Takže tu není příliš prostoru k prozkoumání, speciálně, když nemáte dostatek času. Ale toho bude později mnohem víc."

Je pravda, že tihle dva neměli zase tolik prostoru, kolik by se slušelo, nicméně, některé postavy se neobjevily vůbec. Třeba Ant-Man (Paul Rudd). K tomu další scenárista Stephen McFeely poznamenal:

"Až se dostaneme do téhle doby příští rok, vše bude vyjasněno. Ant-Man má očividně speciální požadavky, které má v celém filmu, jenž se objeví mezi těmito dvěma filmy. To mimochodem platí také pro Captain Marvel. Dívali jsme se na to jako na příležitost, ne na nějakou nutnou odbočku."

Než se Ant-Man a Wasp (Evengeline Lilly) objeví ve čtvrtých Avengers, tak se dočkají vlastní týmovky (5. července tohoto roku) a stejně tak dostane vlastní film Captain Marvel (Brie Larson) a to 7. března 2019. Poté se všichni 2. května 2019 spojí ve čtvrtých Avengers.

Zdroj: THR
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat