Kdy se začne natáčet sólovka X-Mana Gambita? A opravdu se Wolverine neobjeví po boku Deadpoola?

Něco z X-Menovského universa.

Sólovka X-Mana Gambita se připravuje už dlouho. Hodně dlouho. Ale pokaždé, když to začalo vypadat nadějně, z natáčení sešlo. Teď se ale zdá, že k tomu skutečně dojde. Producent Simon Kinberg se nechal slyšet:

"Máme scénář, který milujeme, který Channing miluje (Channing Tatum, představitel hlavní role, pozn. redakce). V posledních týdnech jsme se setkali se spoustou režisérů a doufáme, že jednoho v následujících několika týdnech vybereme a začneme natáčet možná na konci léta."

Tak schválně, jestli to tentokrát opravdu vyjde.

A co takhle to, po čem mnozí volají, Wolverine (Hugh Jackman) ve filmu s Deadpoolem (Ryan Reynolds)? Je tu taková možnost? I na to Simon odpovídal:

"Vím, že je to něco, kvůli čemu Ryan (Ryan Reynolds, představitel Deadpoola, pozn. redakce) otravuje Hugha Jackmana už dlouhou dobu. Ale já jsem produkoval Logana a myslím si, že jsme všichni měli dojem, že je to opravdu vhodný konec pro tuhle postavu. Takže je tu šance? Domnívám se, že je tu vždy šance, ale myslím si, že to bylo nejlepší sbohem pro Hugha jako Wolverina."

Bylo, ale menší cameo v Deadpoolovi by nevadilo, co říkáte?

Deadpool 2 má premiéru 17. května.

Zdroj: Variety

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat