Jaká skvělá a překvapivá camea byla k vidění v Deadpoolovi 2?

Kdo se tam mihl? POZOR, SPOILERY!!!

V komiksových (a nejen v nich) filmech jsou častá takzvaná camea. Samozřejmě jsme se dočkali i v aktuální komiksové pecce Deadpool 2. A šlo o překvapivé návštěvy.

Je řeč o momentu, kdy si Deadpool (Ryan Reynolds) opět stěžoval, že v sídle X-Menů je nějak prázdno a proč studio neinvestovalo do nějaké X-Menovské hvězdy.

V tento okamžik jsme na chvilku zahlédli několik X-Menů a to konkrétně Profesora X, Cyclopse, Beasta, Quicksilvera, Storm a Nightclawera. A ztvárnili je jejich představitelé z filmů X-Men, takže šlo o opravdu fajnovou návštěvu. Sice krátkou ale milou a vtipnou. Beast totiž ve chvíli, kdy viděl Deadpoola, nenápadně zabouchl dveře.

Mimochodem, scénu s X-Meny natočil jiný režisér než David Leitch, který měl na starosti Deadpoola 2 a to Simon Kinberg, režisér chystaného filmu X-Men: Dark Phoenix (premiéra 14. února 2019).

Tvůrci v minulosti slíbili, že se v Deadpoolovi 2 dočkáme velkých cameo rolí a slib splnili. A není řeč jen o výše zmíněných postavách, jednoho ze členů týmu X-Force Vanishera ztvárnil Brad Pitt.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat