Extrémně krvavý, nejlepší potitulková scéna všech dob, lepší než jednička nebo Avengers: Infinity War, novináři viděli Deadpool 2

Líbí se.

Za pár dnů (17. května) bude mít premiéru druhý Deadpool. A je očekáván s velkou zvědavostí. Přece jen, jednička z roku 2016 byla skvělá a kromě toho došlo ke změně režiséra (Tima Millera nahradil David Leitch), takže tu byly určitě obavy, že by to nemuselo dopadnout až tak dobře.

Skvělá zpráva, jsou venku první reakce novinářů a v drtivé většině chválí a ne málo.

"DEADPOOL 2 se mi líbil víc než jednička (které nejsem fanouškem). Pomalý start, ale všechno kolem X-Force a Cablea (a Petera!) funguje překvapivě dobře," Matt Singer (@mattsinger)

"Zrovna jsem viděl Deadpoola 2. Můžu bezpečně říct, že obsahuje nejlepší potitulkovou scénu VŮBEC. Stále to vstřebávám. Deadpool 2 je bezesporu nejkrvavější film od Kill Bill Volume 1. Je také vtipnější než jednička a upřímně mě navnadil na pokračování. A obsahuje hromadu kanadských vtípků, takže to samozřejmě miluji," Nigel M. Smith (@nigelmfs)

"Deadpool 2 vzal má očekávání, vyhodil je do vzduchu a zregeneroval je do prvotřídního superhrdinského filmu nabitého hanbatými vtípky, nezastavitelnou silou týmu a více emocemi, než by to pravděpodobně mělo mít," Chris Sylvia (@sylvioso)

"Nelíbil se mi první Deadpool. DEADPOOL 2 mě seřezal do poslušnosti, dokud jsem si to opravdu nezačal užívat. A navíc obsahuje mnou zatím nejoblíbenější potitulkovou scénu," Mike Ryan (@mikeryan)

"Řeknu tohle, naprosto si to zaslouží přístupnost R (do sedmnácti let pouze v doprovodu dospělé osoby, pozn. redakce). A camea. A potitulkové scény," Kate Erbland (@katerbland)

"DEADPOOL 2 se mi líbil mnohem víc než jednička. Chytřejší, zábavnější a se 100 % víc Rickyho Bakera (nová postava z filmu, pozn. redakce)," Rachel Simon (@Rachel_Simon)

"Takže DEADPOOL 2 je perfektním pokračováním. Zdvojnásobil vše, co mají fandové rádi na originálu a napravil některé z chyb. Spousta, spousta smíchu u publika. @VancityReynolds jako Wade válí. Skvělá akce, fantastické odkazy na komiks. Zabijácká jízda," Sean O'Connell (@Sean_OConnell)

"Deadpool 2 je lepší než Infinity War🤫," Alex Abads (@alex Abads)

Jak je vidět, necelý měsíc po premiéře Avengers: Infinity War se dočkáme další komiksové pecky.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat