Deadpool 2 je rekordní, natřel to hororu IT. A neuhodnete, koho kromě Deadpoola ještě Ryan Reynolds ve filmu ztvárnil

Tak koho?

Od Deadpoola 2 se čeká, že vydělá slušné peníze a vypadá to, že s tím nebude problém. Stačil jeden den v distribuci a už má film na kontě první rekord. V USA a Kanadě si za první den v kinech odnesl 18,6 milionů dolarů.

To je nejlepší výsledek pro film s přístupností R (do 17 let pouze v doprovodu dospělé osoby). Původně byl nejúspěšnější horor IT (2017) s 13,5 miliony dolarů (mimochodem, představitel klauna Pennywisea z IT Bill Skarsgård  si v Deadpoolovi také zahrál). Jen pro informaci, prvenství ukradl prvnímu Deadpoolovi (2016), který během prvního dne utržil 12,7 milionů dolarů.

Pokud jde o startovní tržby z premiérového víkendu, očekává se něco mezi 130 až 150 miliony dolarů.

Není třeba připomínat, že velkou zásluhu na úspěchu má skvělý Ryan Reynolds v hlavní roli (vypomohl i se scénářem), ale možná nevíte, že ve filmu ztvárnil nejen Wadea Wilsona/Deadpoola, ale také někoho jiného.

Konkrétně gigantického záporáka Juggernauta (v komiksu jde o bratra Profesora X). Prozradil to režisér David Leitch:

"Ryan natočil nějakou mimiku pro určité dialogy. A poté poskytl hlas, který jsme upravili... Bylo to jako, 'Dobře, přepněme to do Juggernaut módu a zkusme tohle.' Místo 'Pozvěme někoho dalšího, počkejme na ně, čas volat,' všechno tohle."

Bylo prostě jednodušší využít Ryana a neshánět dalšího herce. Ostatně, Juggernaut neměl až tak výraznou roli, takže to nebylo příliš práce navíc.

P. S.: Vlastně si Ryan zahrál ve filmu tři role, v potitulkové scéně ještě ztvárnil sám sebe.

Zdroj: CinemaBlend
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat