Avengers: Infinity War mohli být ještě natřískanější. Zvažovala se účast Daredevila, Jessicy Jones, Lukea Cage a Iron Fista

To by byla bomba.

Marvel na rozdíl od DC drží svůj filmový a televizní svět propojené a tak se samozřejmě lidé ptali na to, zda je tu možnost, že uvidíme v Avengers: Infinity War i hrdiny z marvelovských seriálů (především těch od Netflixu).

K tomu bohužel nedošlo (i když mnozí do poslední chvíle doufali), nicméně tahle možnost tu byla. Prozradil to režisér třetích Avengers Anthony Russo:

"Chvíli jsme to zvažovali, když jsme byli sami v místnosti se scenáristy Markusem a McFeelym, zvažovali jsme každou myšlenku. Rádi přemýšlíme nade vším. Ale zdálo se, že příběh, který musel být odvyprávěn ve filmu, byl velmi specifický a už rozpracovaný, takže když jsme začali pracovat na příběhu, tak jsme věděli, že už máme plné ruce práce s jinými postavami a příběhy."

Na druhou stranu, pokud by měly postavy z marvelovských sérií cameo ve scénách z New Yorku, určitě by to nebylo tolik práce navíc. A řekněte sami, je to parádní představa, Daredevil (Charlie Cox) nebo Jessica Jones (Krysten Ritter), kteří se zapojí do boje proti Black Order... Tak třeba v Avengers 4 příští rok (2. května).

Zdroj: Variety
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat