Avengers 4 nebudou posledním filmem Avengers. Marvel ovšem chystá i další velkolepou sérii

Prozradil to šéf Disneyho.

Bylo řečeno, že po Avengers 4 (premiéra 2. května 2019) se Marvelovské filmové universum výrazně změní. Ale očividně to neznamená, že se nedočkáme dalšího filmu Avengers.

"S ohledem na popularitu těchto postav a popularitu této série si nemyslím, že by lidé měli předpokládat, že tu nebude další film Avengers," nechal se slyšet šéf společnosti Disney Bob Iger.

Ale Marvel má také v plánu odstartovat novou velkolepou sérii: "Sešli jsme se s týmem Marvelu a naplánovali jsme filmy, které nás vezmou do další dekády. Hádám, že zkusíme něco, co bych nazval sérií po Avengers, ale to nezbytně neznamená, že neuvidíte více Avengers. Jen jsme zatím neudělali žádná oznámení, která by se toho týkalo."

Není žádným šokem, že Avengers kenončí, jde o veleúspěšnou značku. Ale je jasné, že až se vrátí, budou mít jiné složení, než jsme zvyklí, protože některým hercům skončila se čtvrtými Avengers smlouva.

A pokud jde o onu tajemnou novou sérii, tak těžko říct, o co jde. V marvelovském vesmíru existuje hromada týmů a kromě toho se v následujících měsících vrátí Marvelu práva na Fantastickou čtyřku nebo X-Meny, takže má z čeho vybírat.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat