V Captain America: Občanská válka si měl zahrát akční borec Scott Adkins

Nakonec jsme se ho ale nedočkali.

Scott Adkins je jistě známý fandům akčních filmů. Kromě toho, že s objevuje v "béčkových" (ale zábavných) projektech jako je série Neporazitelný, tak jsme ho mohli vidět třeba v Expendables 2 (2012) nebo v Bourneovo ultimátum (2007).

A původně jsme si ho měli užít i v Captain America: Civil War (2016), konkrétně během bojové scény Winter Soldiera (Sebastian Stan), Kapitána Ameriky (Chris Evans) a Iron Mana (Robert Downey Jr.):

"...málem jsem byl v Občanské válce. Byla tu jedna část. Supervojáci, kteří měli mít v jednu dobu více prostoru. A setkal jsem se kvůli tomu s Russoovými (režiséři, pozn. redakce), ale rozhodli se, že tyhle části budou kratší a udělají to více o Kapitánu Amerikovi a Winter Soldierovi a Iron Manovi. Boj na konci. Takže k tomu nedošlo. Byl jsem v dané době zničený, ale očividně si na mě vzpomněli a přišel Doctor Strange."

V Doctoru Strangeovi (2016) si Scott zahrál vedlejší (ale docela výraznou) roli Luciana, jednoho ze záporáků, takže se nakonec stal součástí Marvelovského filmového universa. A dá se tušit, že v Doctoru Strangeovi dostal víc prostoru, než by měl v Captain America: Občanská válka, kde by měl asi bezejmennou roli.


Zdroj: Empire
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat