Trailer na Venoma je úspěšnější než Doctor Strange nebo Wonder Woman. Ale lidé si z něj dělají srandu

Proč?

Nedávno se objevil trailer na dlouho očekávanou temnou komiksovku Venom, která je jakýmsi spin-offovem ke Spider-Manovi.

A upoutávka zabodovala. Za prvních 24 hodin posbírala 64,3 milionů zhlédnutí, což je víc, než zvládl Doctor Strange (2016) nebo Wonder Woman (2017).

Aktuální počet zhlédnutí je pak nějakých 125 milionů, což je více než slušné. Navíc se zdá, že nový trailer byl přijat mnohem lépe než první ochutnávka (ve které se Venom vůbec neobjevil, pouze jeho lidské alterego Eddie Brock), protože počet pozitivních zmínek napříč sociálními sítěmi se zvýšil o 46 %, naopak počet negativních komentářů klesl o 63 %.

Nicméně, přestože jsou reakce více méně kladné, někteří lidé si dělají z upoutávky srandu. Důvodem je fakt, že je v upoutávce špatně vyslovován anglický termín pro slovo symbiont (symbiote).

Fandové si toho samozřejmě všimli a na internetu se objevují komentáře jako:

"Pro ty, které zajímá, zda je Venom propojen s filmem Spider-Man z MCU, tak není. Je zasazen do alternativního vesmíru, kde nikdo není schopen vyslovit slovo symbiote.." zavtipkoval uživatel Twitteru Dave Flynn.

Není ale vyloučeno, že je symbiont vyslovován záměrně špatně. To zjistíme 4. října, kdy má film premiéru.

Zdroj: TheWrap
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat