Sexy fantasy Rudá Sonja našla scenáristu. Je jím autor X-Menů a Thora

Kdo napíše "barbarské" dobrodružství.

Původní plán byl takový, že po oživení značky Barbar Conan dostane další šanci také Rudá Sonja (já jsem asi jeden z mála těch, kterým se líbila i původní verze z roku 1985).

Ovšem, bez ohledu na to, že Barbar Conan (2011) nebyl špatný film, vydělal jen necelých 49 milionů dolarů (rozpočet byl 90 milionů dolarů). Tím pádem se nikdo do natočení Rudé Sonjy zrovna nehnal.

Ale po několika letech opět svitla naděje, protože byl najat scenárista Ashley Edward Miller, aby k filmu napsal scénář.

Miller se nechal slyšet:

"Je to vzrušující příležitost, věrně adaptovat úžasný hyborianský svět stvořený Robertem E. Howardem a vložit do něj inteligenci, divokost a nebojácnou lidskost Sonjy. Chci, aby lidé Sonju milovali tak, jak ji miluji já a odešli z kina s pochopením toho, proč je tak populární a trvalá. Sonja je ikonou." 

Miller je zkušený tvůrce, má na kontě scénáře ke komiksovým filmům jako X-Men: První třída (2011) nebo Thor (2011) a jak asi víte, tak Sonja se sice zrodila v knižním světě, ale postupem času se probojovala i do toho komiksového, ve kterém slaví velké úspěchy.

Nezbývá než doufat, že tentokrát se filmu opravdu dočkáme, protože je v přípravách už roky a zatím nic.

Koho byste rádi viděli v hlavní roli?
Zdroj: Deadline

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat