Scenárista Doctor Strange 2 se rozpovídal o záporácích ve druhém dílu

Co prozradil?

Magická marvelovka Doctor Strange (2016) byla povedenou podívanou. Tvůrci si velmi dobře poradili s tím, že hlavní postava je trošku odlišná od většiny kolegů a zaměřuje se na magii. A film si tak odnesl nejen pozitivní recenze, ale také slušné množství peněz (skoro 678 milionů dolarů).

Dvojka tak není žádným překvapením a právě její scenárista C. Robert Cargill se rozpovídal o padouších:

"Mavelovské filmy fungují ve trojicích. A také fungují mimo trojice. Některé z nejlepších marvelovských filmů mají více než jednoho záporáka. Já a Scott (Derrickson, režisér, pozn. redakce) jsme pro to nepoložili základy, ale to, co můžu říct je, že mám pocit, že ať už se zapojí Nightmare nebo ne, Baron Mordo je někdo, kdo se považuje za ochránce přírodních zákonů a to bude hrát roli."

Jen pro informaci, Nightmare je jedním z úhlavních nepřátel Doctora Strange a Ghost Ridera a jde o vládce takzvané Dimenze snů. A v minulosti se Scott vyjádřil v tom smyslu, že by ho rád v pokračování použil.

Barona Mordo (Chiwetel Ejiofor) asi není potřeba představovat. Ten byl v prvním dílu za klaďase, ale to se změnilo a komiksoví fandové jistě vědí, že patří k nejvýraznějším protivníkům Doctora Strange.

Datum premiéry dvojky zatím oznámeno nebylo.

Zdroj: Movieweb
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat