Režiséři Avengers: Infinity War prosí fandy, aby nezveřejňovali spoilery

Vyslyšíte je?

Premiéra dlouho očekávaných Avengers: Infinity War je už za pár týdnů, konkrétně 26. dubna. A je naprosto jasné, že fandové, kteří přiběhnou domů z kina se budou chtít o své zážitky podělit. Někteří bez toho, aniž by prozrazovali důležité detaily z děje, jiní budou sociální sítě bombardovat spoilery. A to není úplně fér vůči těm, kteří nemohou hned první den do kina.

Režiséři filmu bratři Russoové tak napsali dopis, ve kterém žádají, aby se diváci vyhýbali zveřejňování spoilerů:

"Nejlepším fanouškům na světě.

Chystáme se vyrazit na mediální turné k Avengers: Infinity War. Chystáme se navštívit fandy z celého světa na promítání pouze omezeného množství vybraných záběrů z filmu a to z důvodu toho, abychom se vyhnuli zveřejnění spoilerů z příběhu pro budoucí diváky.

Nepromítneme kompletní film dokud neproběhne premiéra v Los Angeles chvíli předtím než bude film uveřejněn celosvětově. Všichni, kdo se na filmu podíleli, dva roky pracovali neuvěřitelně tvrdě na tom, aby udrželi nejvyšší úroveň utajení. Pouze pár lidí zná skutečný děj filmu.

Žádáme vás o to, až uvidíte Infinity War v následujících měsících, abyste udržovali stejnou úroveň utajení tak, aby všichni fandové měli stejnou zkušenost, když se na film podívají poprvé. Nezkazte to ostatním stejně tak, jako jsme to my nezkazili vám. 

Bratři Russoové

#ThanosVyžadujeVašeMlčení"

Bylo by asi naivní doufat, že všichni diváci udrží zápletku v tajnosti, nicméně by asi bylo fajn, pokud by hned všichni "nevyblili" detaily z děje na Facebooku dvacet minut poté, co se vrátí z kina.

Zdroj: Twitter
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat