Prvních 10 let Marvelovského filmového universa se uzavírá, ale Marvelovské filmové universum rozhodně nekončí, slibuje Kevin Feige

Žádný strach, konec je v nedohlednu.

Marvelovské filmové universum (MCU) existuje už nějakých deset let. První dekádu uzavřou Avengers: Infinity War a čtvrtí Avengers (premiéra 2. května 2019). A poté se Marvelovské filmové universum výrazně změní. Ale rozhodně nekončí. Ujistil nás o tom prezident Marvel Studios Kevin Feige:

"Postavy jako Spider-Man nebo Batman nebo James Bond nebo Iron Man, které jsou tak dlouho kolem a vždy se dočkají oživení v komiksech nebo knihách nebo filmech, u nich není nezbytně nutné nabídnout konečný bod a my jsme ho chtěli udělat, což je případ těchto dvou filmů Avengers. To neznamená, že se MCU blíží ke konci a to žádný způsobem. Ale znamená to, že vyprávění, které začalo před 10 lety bude ukončeno."

Marvel se musí změnit. Už jen proto, že několika výrazným hercům končí s Avengers 4 smlouvy, takže se bude muset pozornost stočit k jiným postavám. Ale po deseti letech je asi načase se vydat trochu jiným směrem (nejdříve ovšem chceme film Black Widow).

Jakým? To začneme zjišťovat po premiéře zatím nepojmenovaných čtvrtých Avengers 2. května 2019.

Zdroj: Uproxx
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat