Nic takové tu ještě nebylo. Větší než jste si mysleli. Plné zničujících překvapení, novináři jsou naprosto nadšení z Avengers: Infinity War

Tak to asi vyšlo.

Pokud jste se báli, že Avengers: Infinity War budou oním případem filmu, o kterém se básní už před premiérou, ale nakonec se z něj vyklube stěží průměrná podívaná, tak vás můžu uklidnit. Prvních několik novinářů mělo šanci třetí Avengers zhlédnout a jsou nadšení. A když říkám nadšení, myslím vážně nadšení:

"Avengers: Infinity War jsou spektakulární. Jsou obrovští. Jsou větší než na co je kdokoliv připraven a je to absolutní jízda. Je to temné. Je to zábavné. Je to vzrušující. Nic jako Infinity War tu dosud nebylo," Brandon Davis (ComicBook)

"Čelist mi spadla na zem. Nejste připraveni na 'Avengers: Infinity War.' Vše, co potřebujete vědět je, VYHNĚTE SE VŠEM SPOILERŮM! Vážně. Jděte na to s tím, že budete vědět, co nejméně. Bratři Russoové zvládli nemožné. Wow," Steve Weintraub (Collider)

"Avengers: Infinity War: Wow. Prostě... WOW! Tak TOHLE jsem nečekala! Takhle odvážný film! Vyrazilo mi to dech. Tohle musíte vidět TEĎ! Vyhněte se spoilerům! Nemůžu věřit tomu, co jsem zrovna viděla!!! Jenna Busch (ComingSoon)

"Zatraceně. Avengers: Infinity War se s tím nepářou. Seděl jsem v kině bez dechu. Opravdové důsledky, strhující momenty, skvělé interakce mezi postavami a často VELKÁ zničující překvapení. A Thanos je děsivý a vynikající. Zatraceně," Eric Eisenberg (CinemaBlend)

"Infinity War jsou vším, co jste chtěli, ničím, co jste očekávali. Je to zábavné, překvapivé, temné, plné svěžího souznění mezi postavami, které jsme předtím nikdy neviděli spolu na plátně. Znám spoustu filmařů, kteří říkají, že se snažili natočit pokračování ve stylu Impérium vrací úder, tentokrát se to povedlo," Peter Sciretta (SlashFilm)

"Avengers: Infinity War vyvolávají pocit, že Marvel prostě smečoval do koše DC: Opravdu zábavné vtipy, které působí nenuceně, emocionální sázky & zadostiučinění pramenící ze světa budovaného deset let a vývoje postav, rázné inovativní akční scény a konec, díky kterému mi spadla čelist na zem," Daniel Barna (Playboy)

"Avengers: Infinity War mi vyrazili dech. Nikdy jsem neodcházel z filmu tak omráčený. Nikdy. Thanos je silou přírody. Thor je nejdůležitější hráč..." Nate Brail (Heroic Hollywood)

"Avengers: Infinity War jsou epičtí, emotivní a především šokující. Marvel zvedl sázky výš, než jste schopni uvěřit," Inverse.

A o svůj názor se podělil i filmař a známý geek Kevin Smith (série filmů Clerks):

"Jsem ohromen. Tenhle film je epičtější než cokoliv jiného. MILUJI to. Stále se mi třesou nohy. Je to gigantické marvelovské mistrovské dílo. Je toho tolik, co by se dalo říct, ale zůstanu Silent Bobem do pondělí, protože nechci, aby mi unikly spoilery. Stačí, když prohlásím, že to bude dlooooouhý rok do Avengers 4..."

Pokud jste se doteď hodně těšili, tak po těchto reakcích musíte být ještě stokrát netrpělivější. Naštěstí je čekání u konce, ve vybraných kinech si film budeme moci užít už zítra, oficiální premiéra je pak naplánována na 26. dubna.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat