Možná bylo odhaleno, koho ztvárnil v Avengers: Infinity War představitel Tyriona z Game of Thrones

Koho?

Do Avengers: Infinity War byl obsazen Peter Dinklage. To víme už dlouho. Ale nebylo jasné, koho ztvární. A tvůrci to samozřejmě neprozradili.

To nepřekvapivě vedlo k hromadě spekulací. Fandové začali zběsile tipovat, koho by si mohl Peter zahrát.

Někdo věřil, že půjde o trpaslíka, který uková Thorovi (Chris Hemsworth) novou zbraň, jiní odhadovali, že by to mohla být jedna z bytostí zvaných Watchers (viděli jsme je v cameu se Stanem Lee ve filmu Strážci Galaxie 2) a jiní měli úplně jiné nápady.

Ovšem, zdá se, že to bude někdo, jehož jméno během dohadů nepadlo. Konkrétně Corvus Glaive, jeden ze členů Thanosovy elitní jednotky zabijáků Black Order.

V nedávno uveřejněném klipu Corvus Glaive a jeho žena Proxima Midnight (Carrie Coon) poprvé promluvili a fandové jsou přesvědčení, že Corvusovi propůjčil hlas právě Peter Dinklage.

A pravdou je, že je tu zřejmá podoba hlasu. Ovšem, někteří stále věří, že Peter dostal na starost jinou postavu, která se jmenuje Pip the Troll a je to je bývalý princ z planety Laxidazia. A dávalo by to smysl, Pip má dlouhou historii s Kameny nekonečna.

Režiséři naznačili, že divákům chvíli potrvá, než Petera v jeho roli odhalí, ale nakonec ho poznají. Otázkou je, jestli tím mysleli, že uslyšíme jen jeho hlas nebo bude namaskován jako troll.

To se dozvíme 26. dubna.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat