Marvelovské peklo má nového krále, je jím Ghost Rider

Skloníte se? POZOR, SPOILERY!!!

Je to tak, marvelovské peklo má nového bosse a není jím nikdo jiný, než starý známý Johnny Blaze alias Ghost Rider (ten pán s hořící lebkou).

Jak k tomu došlo? Jak už to tak v komiksech bývá, je to trošku složitější. V podstatě šlo o to, že si Doctor Strange vypůjčil asgardskou magii, aby zachránil Las Vegas zničené během útoku Hydry.

A úplně to nevyšlo. Las Vegas bylo sice vyrváno z pekla, ale to se nelíbilo jeho vládci Mephistovi, který ho sice ponechal na Zemi, ale udělal z něj doslova peklo na Zemi. A navíc přeměnil pár Avengerů v Ghost Ridery.

Naštěstí Strangeův společník Wong sestavil tým nazvaný Midnight Sons, jejichž členem byl i Johnny Blaze, tedy nejznámější Ghost Rider. Jeho úkolem bylo postavit se Mephistovi tváří v tvář.

Mephisto ale udělal z Ghost Ridera smrtelníka a shodil ho ze své věže. Johnny pád nepřežil. Ale překvapivě to byl Wongův záměr. Johnny skončil v pekle, kde se mohl ujmout trůnu.

Ale je jasné, že to Mephisto nenechá jen tak. Co podnikne, to se fandové dozví v dalších dílech komiksu Damnation: Johnny Blaze - Ghost Rider, jehož první sešit je aktuálně v prodeji.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat