Kterou překvapivou postavu z Avengers: Infinity War si zahrál herec z Živých mrtvých?

Koho? POZOR, SPOILERY!!!

V Avengers: Infinity War jsme se dočkali také návratu několika postav, které už jsme nějakou dobu neviděli. A jedna z nich byla hodně překvapivá (i když jak pro koho, určitou dobu se o tom spekulovalo).

Řeč je o padouchovi z Captain America: První Avenger (2011) Red Skullovi. Původně se věřilo, že ho zabil Tesseract, ale nakonec se ukázalo to, o čem někteří spekulovali, Kámen nekonečna ho přenesl na neznámé místo.

To se ukázalo jako pravdivá domněnka. Red Skull se stal strážcem dlouho hledaného Kamene nekonečna Soul Stone.

Mnozí lidé byli určitě rádi, že se tenhle ikonický protivník Kapitána Ameriky (Chris Evans) vrátil, i když pravda, jeho zakomponování do děje mohlo působit trošku nešikovně.

Ale prostě se pro to scenáristé rozhodli a my jsme si znovu mohli užít nacistického šílence s rudou lebkou. Ovšem, tentokrát ho neztvárnil Hugo Weaving, ale herec z The Walking Dead Ross Marquand (Aaron).

Důvod, proč došlo k přeobsazení role není znám, ale dá se tušit, že za to může neochota Huga Weavinga znovu si vzít na starosti Red Skulla.

V minulosti se vyjádřil v tom smyslu, že sice nelituje toho, že si legendárního záporáka zahrál, ale že by to nerad dělal znovu.

Nakonec se tak Red Skulla ujal Ross a upřímně, pokud bych si toho nevšiml v titulcích, tak bych to nevěděl. Nejen, že herec byl skryt pod maskou, ale o Rossovi je známo, že dokáže napodobovat hlasy jiných, což se hodilo
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat