Které marvelovské filmy googlují lidé nejvíc? To asi neuhodnete


Asi vás to překvapí.

Pokud sháníme nějaké informace, asi automaticky zamíříme na Google. Tím pádem, pokud je něco na Google nejvyhledávanější, je to jasný důkaz toho, že jde o populární věc.

Marvelovské filmy populární jsou, o tom není sporu. Ale pokud vás zajímá, které filmy lidé vyhledávali nejvíc (minimálně v USA), tak vás možná překvapí, jaké marvelovky to jsou.

Dle stránek CableTV.com jde o komiksovky Neuvěřitelný Hulk (2008) a Iron Man 2 (2010). Paradoxně, tyhle filmy jsou považovány za jedny z těch horších od Marvelu, takže je docela překvapením, že právě tyhle bijáky jsou tak často hledané.

Na druhou stranu, oba jsou poměrně "staré", což také sehrálo svou roli, protože měly oproti některým jiným filmů náskok pár let. Ale je na místě upozornit, že CableTV mapovalo nejčastěji hledané marvelovské projekty v posledních pěti letech, ne za celou dobu existence Marvelovského filmového universa.

Dá se ale tušit, že Neuvěřitelného Hulka a druhého Iron Mana o titul nejvyhledávanějších filmů brzy připraví jiné marvelovky.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat