Kdo je nejsilnější postavou v marvelovských filmech? Herci z Avengers: Infinity War pro vás mají odpověď

Kdo? POZOR, SPOILERY!!!

Ve spojení s komiksovými projekty je jednou z nejčastějších otázek "Kdo je nejmocnější/nejsilnější postavou?" A samozřejmě se na to ptají lidé i v případě Marvelovského filmového universa. 

A odpověď nabídli někteří z herců, kteří hrají v Avengers: Infinity War:

Chris Hemsworth trošku neskromně označil za nejsilnější postavu Thora: "Je to bůh. Jeho síly přesahují pozemskou říši."

Samozřejmě, představitel Hulka Mark Ruffalo je jiného názoru: "Protože je nejen nejsilnější, ale také nejchytřejší a tyhle dvě věci se spojily, Hulk by zvítězil."

"Prostě je to on. Nejsou tu žádná jestli a či nebo, pokud jde o tohle," poznamenal Josh Brolin, který propůjčil tvář Thanosovi.

Elizabeth Olsen ale věří v ženskou sílu, podle ní je to Scarlet Witch: "To je to, jak ji napsali."

"Proč je Star-Lord nejúžasnější postavou v MCU? Nevím, jestli to někdo říká. Vím, že to říkají všichni. Protože je tak skromný," zavtipkoval Chris Pratt.

Je docela těžké určit, kdo je nejsilnější. Scarlet Witch má opravdu velkou moc, dokáže pozměnit realitu (a navíc, není moc těch, kdo dokáží zničit Kameny nekonečna), fyzicky jsou na tom zase lépe Thor a Hulk (jsou zhruba na stejné úrovni), nicméně pokud má Thanos k dispozici Kameny nekonečna, pak jsou pro něj tihle dva jen obtížným hmyzem. A pak tu máme Captain Marvel (Brie Larson), která je fyzicky stejně silná jako Hulk a Thor, ale kromě toho dokáže létat (což Thor zvládá jen s pomocí zbraně) a vystřelovat energetické paprsky. Ovšem, tohle nejsou jediní kandidáti na nejsilnější bytosti, co třeba Hela (Cate Blanchett), kvůli musela být zničena celá říše, aby byla zastavena? A takhle by se dalo pokračovat dál a dál. Očividně neexistuje odpověď na tuhle otázku, které by uspokojila všechny.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

2 komentářů:

  1. Spoiler:

    Tak Thanos měl v rukavičce všech 6 kamínků, a přesto Thórova sekera tím projela jako po másla až do Thanose, takže...
    Thor je nej, i kdyby byl fysicky třeba ”jen” stejně silný jako Hulk, tak když k tomu připočteme jeho blesky a teď i tu jeho novou sekeru tak je nej.

    OdpovědětVymazat
  2. thorova sekyra umí vstřebávat energii takže věechny energetické útoky prostě využije ve svůj (dokáže jek iron manovy paprsky tak paprsky kamenů nekonečna a na blísko je mnohem silnější než všichni ostatní avengeři vyděli jsme jak si s hulke vytíral prdel dokud nedostal šok a je bůh hromu a blesku prakticky může ovládat všechny besky plus se může díky bifrostu teleportovat. Takže s sekyrou je bez diskuze nejsilnější thor o tom ani nemá smysl se bavit

    OdpovědětVymazat