Je dobře, že v upoutávkách chybí Hawkeye a každý z původních Avengers bude mít svůj moment, slibuje šéf Marvelu

Paráda.

Už je to docela ohraná písnička, ale faktem je, že na většině plakátů a v upoutávkách na Avengers: Infinity War chybí Hawkeye (Jeremy Renner). A přestože někteří fandové kvůli tomu fňukají, šéf Marvel Studios Kevin Feige si myslí, že absence Hawkeye je dobrá věc:

"Myslím si, že je to jedna z nejlepších věcí, které se kdy staly Hawkeyeovi. Milujeme Hawkeye. Je důležitý, chystá se pro něj důležitý příběh a Jeremy Renner je jako herec silný, stejně jako ostatní v MCU (Marvelovské filmové universum, pozn. redakce) a je jako takhle postava úžasný. Ale 'Vtípky o tom chlapíkovi s lukem a šípem,' že? Je tu spousta vtipů o 'Chlapíkovi s lukem a šípem.' I on dělá vtípky o 'Chlapíkovi s lukem a šípem,' v některých filmech. Takže zbožňuji to, že lidé přešli od 'Oh, Hawkeye má prostě jen štěstí, že tam je' k 'Kde je? On tam není? Co se děje? My potřebujeme Hawkeye. Chceme více Hawkeye.' Miluji to. Je to to nejlepší."

Nemusíme se tak bát, že by neměl Hawkeye svůj prostor. Svých 15 minut slávy si užijí všichni původní členové Avengers:

"Jelikož jsme pracovali na obou filmech, přemýšleli jsme o příběhu jako o nemovitosti. Měli jsme onen luxus pracovat na obou scénářích současně a chtěli jsme dát každé postavě, speciálně původním Avengers, jejich chvilky. To nás vedlo k určitým volbám, speciálně pokud zvážíme události v Občanské válce, kde byl součástí skupiny vzbouřenců a musí se vypořádat s následky toho, že se postavil proti americké vládě. To nás dovedlo k jeho velmi specifickému příběhu, který je, jak jsme řekli předtím, dlouhodobý, ne krátkodobý. Publikum musí být trpělivé."

Dá se tak očekávat, že v Avengers: Inifnity War (premiéra 26. dubna) nebude mít Hawkeye až tolik prostoru a pořádně to rozbalí 2. května 2019 ve čtvrtých Avengers.

Zdroj: io9
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat