Jak se představitelce Black Widow pracovalo s novými herci na Avengers: Infinity War?

Jaké to pro Scarlett Johansson bylo?

Jedna ze zakládajících členek Avengers Black Widow se v Avengers: Infinity War setká s hromadou postav, se kterými předtím neměla žádné zkušenosti. Tím pádem se představitelka Black Widow Scarlett Johansson na place postavila po bok kolegů, které dosud neznala. Jaké to pro ni bylo?

"Je to úžasné. Miluji pracovat s herci. Pokud mohu jakýmkoliv způsobem pomoci tomu, aby se jiný herec cítil více v pohodě nebo možná objevil nové možnosti nebo pokud jim mohu pomoci se aklimatizovat v případě toho, co někdy může působit jako parta oblíbených dětí, je to skvělé."

A stejně tak je herečka nadšená, že více a více prostoru dostávají ženské postavy a postavy jiné barvy pleti:

"Je opravdu skvělé vidět rozmanitou skupinu a určitě je skvělé vidět to, že publikum oceňuje a dokonce vyžaduje silné ženské superhrdinky. Touží po těchto příbězích a také chtějí vidět více rozmanitou skupinu, která lépe reprezentuje populaci. Je skvělé mít pocit, že jste svědkem a součástí tohoto růstu."

Už nějakou dobu se mluví o tom, že Black Widow dostane vlastní film. V minulých týdnech mělo proběhnout jednání o scénáři, ale aktuálně nejsou k dispozici informace, zda ke schůzce skutečně došlo a jaký je případně její výsledek. Ale snad superšpionka opravdu bude mít v dohledné budoucnosti svou sólovku, zaslouží si ji a diváci také.

Předtím si ji ale můžeme užít už 26. dubna v Avengers: Infinity War.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat