Avengers: Infinity War se možná inspirovali u nenáviděného otevřeného konce s Neganem z Živých mrtvých

No snad ne.

V minulosti nám bylo naznačeno, že třetí a čtvrtí Avengers na sebe sice budou navazovat, ale nepůjde o jeden film "rozřihnutý" na poloviny. To ale neznamená, že se nedočkáme v Avengers: Infinity War otevřeného konce.

Jak to tak vypadá, asi ho uvidíme. Scenáristy Stephena McFeelyho a Christophera Markuse totiž velmi zaujal cliffhanger v Živých mrtvých, kdy Negan (Jeffrey Dean Morgan) někomu rozmlátil hlavu basebalovou pálku a pak jsme museli několik měsíců čekat na odhalení toho, kdo se stal jeho obětí.

"Tenhle cliffhanger se mi líbil," nechal se slyšet Markus.

Ovšem, je nutné připomenout, že plno lidí bylo právě kvůli tomuto otevřeném konci hodně vytočených.

Na druhou stranu, tvůrci chtějí ukázat, že Thanos (Josh Brolin) je někdo, s kým to nebudou mít hrdinové snadné. To potvrdil i spolurežisér Joe Russo:

"...Thanos je nejdrsnější záporák, kterému kdy čelili a tyhle hrdiny to bude hodně stát, aby ho porazili. Máme robustní koncepty a myslím si, že až lidé film uvidí, bude to pro ně očišťující zkušenost a budou mít pocit, že to bylo důstojné zakončení 10 let filmů."

Upřímně doufám, že nebudeme svědky situace, kdy by Thanos zabil na konci Avengers: Infinity War (premiéra 26. dubna) nějakou postavou a my museli čekat do 2. května 2019, než nám bude odhalena její identita. Nedomnívám se, že by to byl dobrý cliffhanger. Nebo si myslíte, že ano?

Zdroj: ComicBook
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat