Pro marvelovský seriál Agents of S.H.I.E.L.D. to možná nevypadá dobře, tvůrci počítají s tím, že pátá řada bude poslední

Snad ne.

Přiznejme si to, marvelovský seriál Agenti S.H.I.E.L.D.u nezačal úplně nejlépe, takže o něj dost lidí ztratilo zájem. Ovšem, postupem času se kvalita výrazně zvedla, ale bohužel se už nepodařilo přilákat většinu diváků zpět.

Stanice ABC ale seriál nezrušila, nicméně ho přesunula na jiný den a na pozdější hodinu, což samozřejmě sledovanosti nepomohlo (ale zase mohlo přibýt krve).

Ještě ale není vše ztraceno. Sledovanost během premiéry není zrovna excelentní, nicméně hromada diváků si seriál nahrává a pouští si ho později.

Tím pádem je tu naděje na šestou řadu, ale tvůrci počítají i s nejhorší variantou. Producent Jeff Bell se nechal slyšet:

"V současné chvíli píšeme konec seriálu. Protože pokud víme, může k tomu dojít."

Showrunnerka Maurissa Tancharoen dodala:

"Nikdy nic neukončíme tak, aby tu nebyl potenciál na více děje. To je to, jak ukončujeme každou řadu, protože pokaždé, když jsme se blížili ke konci předchozích řad, obvykle jsme do poslední minuty nevěděli, tedy děláme to samé i v případě páté řady. Může to skvěle fungovat jako konec seriálu a může to skvěle fungovat jen jako konec další řady."

Tak uvidíme, jestli Agenti dostanou další šanci. Ale zasloužili by si ji.

Zdroj: Deadline
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat