Na Avengers: Infinity War se podílejí všichni režiséři filmů od Marvelu

Je to kolektivní práce.

Na první pohled se zdá, že pokud jde o herce a tvůrce marvelovských filmů, jde to jedna velká rodina. A vypadá to tak i na druhý pohled.

Oficiální režiséři Avengers: Infinity War bratři Russoové se totiž nechali slyšet, že se na filmu podíleli v podstatě všichni režiséři předchozích marvelovských projektů. Prozradil to Joe Russo:

"Řekl bych, že kolektivně je každý z Marvelovského universa zapojen do tohoto filmu. Máme hodně blízko k všem ostatním režisérům. Všechny je milujeme. Neustále mluvíme s lidmi. Hodně jsme mluvili s Taikou (Waititi, režisér Thor: Ragnarok, pozn. redakce), protože jeho film nebyl dokončen a my jsme museli udělat některé věci na našem natáčení, takže jsme potřebovali informaci o tónu a směru, kterým se vydal. Existují dva filmy Guardians. Viděli jsme oba, takže rozumíme tomu, jak se tyhle postavy chovají. Myslím, že James (James Gunn, režisér Strážců Galaxie i pokračování, pozn. redakce) fungoval stejně, jako fungují ostatní."

Je jen a jen dobře, že všichni spolupracují, protože následující dva filmy Avengers uzavřou jednu velkou kapitolu Marvelovského filmového universa, na které se podílela hromada lidí.

Jak? To uvidíme letos 26. dubna a poté 2. května 2019.

Zdroj: ComicBook
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat