Myslíte si, že víte, co očekávat od Avengers 4? Tak to se pletete

Scenárista tvrdí, že nikdo nemá ani tušení.

Příští měsíc (26. dubna) se dočkáme premiéry Avengers: Infinity War a pak si budeme muset do druhého května 2019 počkat na premiéru Avengers 4 (zatím nemají oficiální jméno). A podle všeho to, čeho se dočkáme v tečce za prvními deseti (v dané době už jedenácti) lety Marvelovského filmového universa bude úplně jiné, než předpokládáme. Naznačil to spoluscenárista filmu Stephen McFeely:

"Víme, o co jde v Avengers 3. Bylo vám řečeno, kdo je záporák a o co mu jde v několika předchozích filmech a to se nezmění, to je to, co se stane. Natočíte to tím nejlepším možným způsobem a se zvraty, ale netušíte o čem jsou Avengers 4. Nikdo to neví a to je pro mě speciálně vzrušující. Celou dobu se dívám na internet: lidé absolutně netuší! Čtyřka vyřeší zápletku Infinity War, což je zřejmé, ale je to jako by šlo o dva různé žánry. Nechtěli jsme rozetnout film na dvě části a říct: 'Teď zaplaťte a příští rok se vraťte na zbytek!' Jsou to dva odlišné příběhy, jak pokud jde o tón, tak o strukturální úroveň."

Je zřejmé, že se situace změnila. Původně se počítalo, že trojka a čtyřka budou skutečně dvě části jednoho filmu, ale aktuálně je jasné, že tomu tak nebude. A já jsem za to jedině rád. Co vy?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat