Lepší než kterýkoliv film Transformers hlásají kritici o druhém Pacific Rim

Ale všichni jen nechválí.

Zítra bude mít oficiální premiéru Pacific Rim: Povstání, ale samozřejmě mnozí recenzenti už očekávanou sci-fi podívanou zhlédli. A co říkají?

Propadák to není, ale ani zásah do černého. Průměrné hodnocení na serveru RottenTomatoes je 5,1 z 10. A pokud jde o konkrétní názory, pak tady je pár vybraných:

"Pacific Rim: Uprising nemusí být nic moc, ale v duchu filmu buďme realističtí. Je lepší než kterýchkoliv z filmů Transformers a také kratší," Michael Phillips (Chicago Tribune)

"Je to rychlý film. Příliš rychlý. Vzpomínám si, že jsem byl zmaten scénářem, ale bylo mi to jedno, pokud roboti bojovali," Bilge Ebiri (Village Voice)

"Akce je neškodná, příběh je podmanivý a speciální efekty jsou stejně dobré jako Boyegův talent. Solidní, odvážné a neukazuje to žádné očividné praskliny," Dwight Brown (National Newspaper Publishers Association)

"Pacific Rim Uprising plní svůj účel, ale nemůžu si pomoci, mám pocit, že je to chabá imitace prvního filmu," Matt Goldberg (Collider)

"Pacific Rim Uprising je hlasitý šílený film o gigantických bojových robotech a obřích monstrech z interdimenzionálního portálu pod oceánem. Je to naprosto přepálené a je to také nejvíce zábavy, kterou jsem si u filmů užila za dlouhou dobu," Kaila Hale-Stern (The Mary Sue)

Asi nic oscarového, ale pokud máte chuť na akční sci-fi plné efektních soubojů, tak tohle bude dobrá volba.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat