Komiks zřejmě odhalil, proč možná bude v Avengers: Infinity War chybět Hawkeye

Proč? POZOR, SPOILERY!!!

Fandové elitního lukostřelce Hawkeye (Jeremy Renner) si už delší dobou lámou hlavou nad tím, proč tahle postava chybí na většině propagačních materiálů (nebyl k vidění ani v traileru).

Někteří věří, že chce Marvel překvapit, jiní se domnívají, že v Avengers: Infinity War se Hawkeye vůbec nebude vyskytovat a dočkáme se ho až v Avengers 4.

Oficiální odpověď zatím nemáme, ale něco naznačil komiks, který se odehrává před Avengers: Infinity War.

V něm jsme se vydali do doby těsně po událostech v Captain America: Občanská válka (2018). A víme, že spojenci Kapitána Ameriky (Chris Evans), včetně Hawkeye skončili v podvodním vězení Raft.

Odtud je Kapitán osvobodil a jeho spolubojovníci se rozběhli do celého světa. Hawkeye se opět rozhodl vydat do důchodu a trávit čas se svou manželkou a dětmi. V komiksu bylo dáno jasně najevo, že nemá zájem dál se zapojovat do dění.

Dá se tak předpokládat, že až Thanos (Josh Brolin) a jeho spojenci vtrhnou na Zemi, nebude se Hawkeye zrovna hnát do akce. Ale je jasné, že na odpočinku celou dobu nebude, sám herec zveřejnil fotky z natáčení, takže ho ve uvidíme. Nicméně, osobně předpokládám, že přiloží luk k dílu až na konci Avengers: Infinity War (premiéra 26. dubna 2018) nebo až ve čtvrtých Avengers (premiéra 2. května 2019).

Zdroj: Marvel
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat