Skupina lidí chce uměle snížit hodnocení komiksovky Black Panther. Co na to režisér?

Co říká Ryan Coogler?

Pokud jde o novináře, tak jsou z první letošní marvelovky Black Panther nadšení. Diváci si ale ještě pár týdnů na premiéru počkají. Ovšem, facebooková skupina Down with Disney's Treatment of Franchises and Its Fanboys už teď hlásá, že na serveru RottenTomatoes hodlá uměle snížit hodnocení filmu.

Stejná parta se hlásí k tomu, že stojí za tím, že má Star Wars: The Last Jedi na RottenTomatoes divácké hodnocení pouhých 48 %.

Co na tyhle "výhrůžky" říká režisér Black Panthera Ryan Coogler?

"Pokud jde o mě, těším se na každého, kdo se půjde na film podívat. Opravdu se těším na to, až se o film podělím s publikem, bez ohledu na to, jaký je jejich politický názor... to je to, jaký na to mám názor."

Pokud jde o názor na RottenTomatoes, tak Ryan prohlásil:

"Může to být zjednodušení toho, co kritici říkají o filmu. Je rychlejší se podívat na verdikt, než číst celé články. Ale jsem osobou, která určitě respektuje kritiku a čerpá z ní během tvorby filmů."

I když divácké hodnocení na serveru RottenTomatoes v případě Poslední z Jediů nebylo nic moc, tak film uspěl, aktuálně jsou jeho tržby 1,31 miliardy dolarů. Tak snad případné špatné hodnocení neublíží ani Black Pantherovi.

Ten má premiéru 15. února.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat