Příprava na Avengers: Infinity War - Kdo jsou Thanosovi elitní zabijáci Black Order?

Trochu si je představme.

Thanos (Josh Brolin) je sice mocný, ale ani on nepohrdne šikovnými přisluhovači, kteří za něj občas udělají špinavou práci. A tak nám bude v Avengers: Infinity War představena skupina, která je známá jako Black Order.

Jedná se o bezcitnou partu superzáporáků, kteří s radostí slouží Thanosovi. A není překvapením, že v komiksu se složení týmu měnilo. My ve filmu uvidíme následující jedince:
Zleva doprava Corvus Glaive, Proxima Midnight, Thanos, Ebony Maw, Cull Obsidian (zdroj: Collider)


Corvus Glaive

Jde o oblíbence Thanose. Corvus je nadlidsky silný a rychlý. Jeho zbraní je kopí, které dokáže proniknout téměř jakýmkoliv materiálem. Jestliže má kopí u sebe, pak se Corvus stává nesmrtelným.

Proxima Midnight

Proxima je sice jediná ženská členka Black Order, ale pokud jde o bojové schopnosti, tak nemá konkurenci. Samozřejmě jí nechybí supersíla, superrychlost, superodolnost a částečná nezranitelnost. Kromě toho dostala od Thanose oštěp stvořený z hvězdy. Ten se dokáže proměnit v energetický paprsek, který vždy zasáhne cíl. Jen pro informaci, Proxima je manželkou Corvuse.

Ebony Maw

Ebony na rozdíl od kolegů není bojovníkem, ale je vysoce inteligentní a má vynikající schopnost přesvědčování. Dokonce dokázal "oblbnout" Doctora Strange, což není jednoduché. Navíc disponuje technologií pro rychlou teleportaci a generování silového pole.

Cull Obsidian

Pokud jde o nejstaršího a fyzicky nejsilnějšího člena Black Order, tak je to trošku matoucí. V komiksu je Cull Obsidian další jméno pro Black Order. Ve filmu je ale tohle jméno použito pro člena Black Order, který je v komiksu znám jako Black Dwarf. Ten je supersilný a má téměř neproniknutelnou pokožku. Jde o bratra Corvuse.

Tak uvidíme, zda hraná verze Black Order bude řádit stejně, jako ta komiksová. Dozvíme se to už 26. dubna.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat