Co by měl mít film Black Widow?

Co by měl podle nás tenhle film mít?

V lednu byla konečně najata scenáristka pro sólovku Black Widow (Scarlett Johansson) Jac Schaeffer. Tento měsíc by se s ní měla Scarlett sejít, aby dámy sladily své představy. Pokud vše klapne, filmu bychom se měli dočkat v roce 2020.

Ale co by podle nás měla tahle sólovka mít, aby fungovala? Tady jsou naše představy.

1) Neměla by to přehánět s efekty

Marvelovské filmy jsou natřískané vizuálními triky, ale zrovna k sólovce Black Widow se to příliš nehodí. Je to sice vynikající špionka, ale nemá žádné nadpřirozené schopnosti. Nebylo by tak od věci se držet při zemi a spíše než efekty nacpaný blockbuster by asi bylo lepší nabídnout podívanou ve stylu Bournea.

2) Trocha drsnosti neuškodí

Nemůžeme očekávat, že film Black Widow bude mládeži nepřístupný, ale jistě by mu slušelo, pokud by byl o něco drsnější než předchozí marvelovské filmy. Realističtější souboje, trocha krve a temnější atmosféra by sólovce Black Widow slušela.

3) Chceme víc informací o Red Room

Jak asi víte, v mládí si Natasha prošla drsným tréninkovým programem, který je známý jako Red Room. Právě ten z ní udělal jednu z nejlepších vražedkyň na světě. A určitě bychom nebyli proti, pokud bychom se o Red Room a jeho praktikách dozvěděli víc. Něco nám bylo odhaleno v Avengers: Age of Ultron (2015), ale nebylo toho rozhodně dost, aby to ukojilo naši zvědavost.

4) Neměl by chybět Nick Fury

Marvel v poslední době tak trochu ignoruje Nicka Furyho (Samuel L. Jackson). A je to škoda. Neobjeví se v Black Pantherovi a zřejmě ani v Avengers: Infinity War, ale jakožto bývalá hlava S.H.I.E.L.D.u by v sólovce Black Widow rozhodně neměl chybět.

5) Co takhle Punisher?

Tohle je spíše zbožné přání, o kterém nečekáme, že by se stalo realitou, ale pokud by se ve filmu objevil Punisher (Jon Bernthal), byla by to naprostá bomba. Tyhle dvě postavy se k sobě hodí, obě jsou dost nekompromisní a žádná z nich nespoléhá na nadlidské talenty. Punisher by se tak do filmu Black Widow hodil. Nicméně, těžko očekávat, že by ho Marvel "vyslal" ze seriálových vod do těch filmových.

Co byste v sólovce Black Widow chtěli vidět vy?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat