Jaké to pro Chrise Hemswortha bylo, rozloučit se s postavou Thora?

Jak to na něj působí?

V následujících dvou dílech Avengers se rozloučíme s některými postavami. To je jasné už teď. Zatím sice nevíme, které to budou, ale některé teorie tvrdí, že by to mohlo být Thor (Chris Hemsworth). Ostatně, Chrisovi končí smlouva s Marvelem. Jak se herec cítí kvůli tomu, že by už nadále nemusel být bohem hromu? O tom se rozpovídal v talkshow Jimmy Kimmel Live:

"Ano, většinu minulého roku jsme točili v Atlantě a to hned po sobě a bylo to dlouhé opravdu dlouhé natáčení... Několik posledních měsíců tu byl prostě pocit, že se chcete dostat na konec a všichni jsme reagovali, 'kolik dnů ještě zbývá, kolik ještě dnů zbývá,' a tento týden jsem tam seděl a měl hotové své scény a najednou mě to zasáhlo, 'počkejte. Dostatečně jsem se do toho neponořil. Tak nějak jsem z toho nevytěžil všechno, neřekl jsem všem sbohem, protože jsme to dělali nějakých sedm let a bylo to potěšení."

Chris se nechal slyšet, že poté, co byla postava Thora vyslána novým zajímavým směrem, klidně by si roli rád opakoval. Ovšem, otázkou je, zda Thor přežije to, co se odehraje v Avengers: Infinity War (premiéra 26. dubna 2018) a zatím nepojmenovaných Avengers 4 (premiéra 2. května 2019).
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat