Radujme se, Wolverine byl vzkříšen. Bohužel zatím jen v komiksu

Paráda. POZOR, SPOILERY!!!

Wolverine to nemá zrovna lehké. V roce 2014 byl zabit v komiksovém světě a o tři roky později v tom filmovém. A zatímco v tom filmovém zůstane ještě asi chvíli mrtvý, v komiksovém se dočkáme jeho vzkříšení.

Logan/Wolverine totiž dostává novou komiksovou sérii nazvanou lákavě The Hunt for Wolverine (Lov na Wolverina).

Jeden z tvůrců komiksu o smrti Wolverina (Death of Wolverine) Charles Soule k tomu dodal:

"Steven McNiven a já jsme na sebe vzali neuvěřitelný úkol zabít Wolverina a to v roce 2014, byl to jeden z mých prvních projektů pro Marvel a velká příležitost. A je tu opravdu jeden projekt, který to může překonat - být součástí příběhu o vzkříšení Logana! The Hunt for Wolverine je pouze úvodní kapitolou tajemství, které zamíří do všech skrytých koutů Marvelovského universa a odvypráví nám příběh, který nám doufejme umožní podívat se na Wolverina úplně novým způsobem. Nemůžu se dočkat až uvidím, jak si fandové začnou dávat jednotlivé dílky dohromady. Blíží se velké zadostiučinění a všechny propletené části The Hunt of Wolverine k tomu směřují. Čím více budete číst, tím více nápověd dostanete. Je to opravdu zábava, speciálně od té doby, co mám tak trochu pověst toho, kdo v x-menovské kontinuitě zabijí milované mutanty. Je milé být součástí toho, když je někdo přiveden zpět!"

Sice se dá předpokládat, že jde hlavně o reklamní hlášky, ale je slibováno, že se dočkáme jednoho z nejvíce šokujících příběhů o Wolverinovi.

První díl se objevují v dubnu. Samozřejmě ne na našich stáncích, ale komiks bude možné zakoupit v digitální podobě (v angličtině) přes internet.

Zdroj: Marvel Comics




Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat