Proč se podle představitele Batmana nepovedl Terminator Salvation?

Jaké důvody podle něj vedly k neúspěchu?

Asi budete souhlasit s tvrzením, že film Terminator Salvation (2009) nebyl zrovna dokonalou podívanou. A toho si je vědom i představitel Johnna Connora Christian Bale. Právě on přišel s vysvětlením, proč to podle něj nefungovalo:

"Byla to nešťastná shoda náhod, která zahrnovala stávku scenáristů, zapojení Jonaha Nolana, který byl schopen přijet a začít pracovat na skvělém scénáři, ale pak byl odvolán kvůli předchozím závazkům, které měl. A to byl problém, protože jsme si přál, abychom mohli oživit sérii. Ale naneštěstí během produkce bylo zřejmé, že k tomu nedojde. Je to velká škoda. A také tu byla má ujetá stránka, kdy mi lidé říkali, že nemám v žádném případě přijímat tu roli a já si myslel to samé. Ale poté mi to lidé říkali dál a já si začal myslet, ´Opravdu? Dobře, tak to sledujte.´ I to sehrálo menší roli v mém rozhodnutí."

Nakonec to ale nedopadlo úplně nejlépe a očividně si je toho Christian Bale vědom. A také diváci dost hlasitě vyjádřili svůj ne úplně pozitivní názor. Uvidíme, jestli se v budoucnu povede natočit důstojné pokračování nebo bude lepší nechat Terminátora odpočívat.

Co myslíte vy?

Zdroj: The Playlist
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat