Pokud nebudou chtít natočit dalšího Vetřelce, jsou šílení, prohlásil režisér Ridley Scott

Navíc věří, že série Alien může být na úrovni Star Wars a Star Trek.

Poslední Vetřelec s podtitulem Covenant finančně nezabodoval tak, jak se doufalo a navíc ani názory nejsou vždy zrovna pochvalné. Stručně řečeno, někteří fandové byli zklamaní. Ovšem režisér a duchovní otec série Alien Ridley Scott věří, že by filmy Vetřelec mohly být stejně populární jako značky Star Trek nebo Star Wars:

"Není důvod, proč by Alien nemohl být pro fandy na stejné úrovni jako Star Trek nebo Star Wars. Takže si myslím, že další krok, kam se vydat, může být to, že se zaměříme na evoluci bestie nebo máme přijít s něčím novým? Myslím si, že potřebujete evoluci tohoto slavného monstra, protože je to opravdu nejlepší monstrum vůbec."

Je to v rozporu se zprávami, které se objevovaly v minulosti. Ty mluvily o tom, že by se další filmy neměly zaměřovat na vetřelce, ale na nebezpečí ze strany umělé inteligence. Ovšem, není vůbec jasné, zda nějaký další film bude. Ridley Scott ale doufá, že ano. Chce ho natočit:

"Rád bych, byli by šílení, pokud by nechtěli. David je fantastický záporák. Miluji, co (Michael Fassbender, pozn. redakce) udělal v Covenant. Ale je to k*rva těžký. Vytáhli jsme Vetřelce z díry a natočili Promethea."

Jaký je váš názor na Alien: Covenant?

Zdroj: Toronto Sun
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat