Carrie Fisher dostala posmrtně cenu Grammy. Co na to její dcera?

Billie Lourd se vyjádřila.

V prosinci 2016 bohužel zemřela Carrie Fisher, kterou znáte jako princeznu Leiu ze série filmů Star Wars. A nedávno byla herečka posmrtně oceněna na předávání Grammy a to za nejlepší mluvené album The Princess Diarist. Námětem jsou její zážitky z natáčení Star Wars: Epizoda IV - Nová naděje (1977), které zvěčnila ve stejnojmenné knize.

K ceně se vyjádřila i dcera Carrie Billie Lourd:

"Princess Diarist byla poslední profesionální věc, na kterou jsme s mamkou společně pracovaly. Přála bych si, aby tu byla se mnou a odnesla mě po červeném koberci v nějakém bizarním květinovém kompletu, ale místo toho jsme to oslavili v pravém stylu Carrie: v posteli před televizí se studenými Cola Colami a teplými elektronickými cigaretami. Jsem víc než pyšná."

Princess Diarist was the last profesh(ish) thing my momby and I got to do together. I wish she was here to carry me down the red carpet in some bizarre floral ensemble but instead we’ll celebrate in true Carrie style: in bed in front of the TV over cold Coca Colas and warm e cigs. I’m beyond proud.




Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat