Vybraní novináři viděli Star Wars: The Last Jedi, co na ně říkají? Jeden z nejlepších filmů ze série

Jaké jsou první reakce?

U nás si na premiéru Star Wars: Poslední z Jediů počkáme ještě pár dnů, proběhne 14. prosince, ale někteří zahraniční novináři už měli možnost se na očekávaný přírůstek do série filmů Hvězdné války podívat. Co na něj říkají?

"Star Wars: The Last Jedi mě uzemnily. Rian Johnson a tým to zvládli skvěle - napětí, smích, srdce a hlavně posouvají postavy a celkově sérii výrazně kupředu. Některý hodně bohatý materiál je vhodný k prozkoumání v budoucnu. Nemůžu se dočkat, až toho bude víc," Perri Nemiroff (Collider)

"Rian to zvládl!... Díky The Last Jedi jsem se opět cítil jako dítě..." Adam F. Goldberg (Collider)

"Star Wars: The Last Jedi mě ohromily. Udělaly některé velké, zajímavé a překvapivé kroky, které jsem rozhodně neočekával. Ne všechno ve scénáři je zrovna dokonalé, ale práce s postavami je opět vynikající a je prostě skvělé vidět Lukea Skywalkera zpět v akci," Eric Eisenberg (CB)

"Není tu dostatek slov, abych vyjádřila, jak moc jsem si ZAMILOVALA Star Wars: The Last Jedi! Je to dechberoucí! Jsem v nebi geeků!" Jenna Busch (Collider)

"Takže Star Wars: The Last Jedi jsou naprosto nádherně natočeny, jsou vtipné a plné výrazných hrdinských momentů pro každého. Stále se to snažím vstřebat, ale je to určitě jeden ze tří nejlepších filmů ze ságy," Conner Schwerdtfeger (CB)

"Star Wars: The Last Jedi jsou velmi odlišné, vzrušující, překvapivé. Tolik emocí, tolik neuvěřitelných momentů. Držte se dál od spoilerů," Peter Sciretta (SlashFilm)

"Lidi. Rian Johnson natočil nejvíce epický a emocionálně silný Star Wars film všech dob. Klobouk dolů. Má důrazná rada zní, dejte si pozor na spoilery. Čím méně víte o The Last Jedi, tím lépe. Bravo, bravo," Clayton Sandell (ABC News)

"The Last Jedi je neuvěřitelně uspokojující a klobou dolů, Mark Hamill předvedl nejlepší výkon jako Luke Skywalker," Aaron Couch (THR)

Zřejmě si tak spravíme chuť po Síla se probouzí (2015), která nebyla špatná, ale byla spíše rebootem čtvrté epizody, než originálním filmem.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat