Které komiksové postavy jsou nejbohatší?

Kdo má nejvíce peněz?

I superhrdinové musejí z něčeho žít, takže potřebují peníze. A následujících pětice komiksových postav se o to, že by neměly co do úst, rozhodně bát nemusí. Jde o nejmajetnější superhrdiny, které nejdete v komiksech. Alespoň to tvrdí server ComicBook.

5. Emma Frost
Majetek: 900 milionů dolarů



Původně záporačka a významná členka klubu Hellfire se postupem času stala stěžejním členem týmu X-Men. Kromě toho jde také o úspěšnou byznyswoman, která vlastní firmu Frost International. Tu sice zdědila po rodičích, ale není jen rozmazlenou dceruškou, výrazně pomohla tomu, aby její společnost ještě více zbohatla.

4. Bruce Wayne/Batman
Majetek: 999,99 milionů dolarů



O Bruceovi vědí snad všichni, že nemá hluboko do kapsy. Firma jeho rodičů Wayne Enterprises je úspěšná, takže se Bruce může pyšnit slušným majetkem ve výši téměř jedné miliardy dolarů. Ale podle komiksu zatím Wayne Enteprises hranici miliardy dolarů nepřekonala.

3. Oliver Queen/Green Arrow
Majetek: 3 miliardy dolarů



Nejbohatším superhrdinou od DC je Oliver Queen/Green Arrow. I on zdědil svou firmu po rodičích, ale na rozdíl od seriálové verze, ta komiksová zvládla o společnost pečovat a její hodnota se tak vyšplhala k neuvěřitelným třem miliardám dolarů.

2. Tony Stark/Iron Man
Majetek: 30 miliard dolarů



Není divu, že Tony Stark je lamačem ženských srdcí. Nejen, že je to proslulý superhrdina, ale také velký (ale opravdu velký) boháč. Opět zčásti díky rodičům a jejich firmě, ale Tony není flákač a díky množství jeho vynálezu (které se uplatnily především ve zbrojním průmyslu) svůj majetek výrazně navýšil.

1. T'Challa/Black Panther
Majetek: 90 billionů dolarů


Být králem nejbohatšího státu na světě Wakandy má své výhody. Třeba hodně nacpané pokladnice. Nejen, že je království Wakandy technologicky extrémně vyspělé, ale také má na svém území naleziště kovu známého jako vibranium a ten je drahý, až to hezké není. T'Challa se tak může chlubit tím, že je nejbohatší postavou v komiksech vůbec.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat