Hrdinové v Avengers: Infinity War pocítí bolest a přinesou oběti, prohlásil režisér

Ale je to prý potřeba.

Už jsme byli upozorněni na to, že v následujících dvou filmech Avengers se dočkáme odchodu některých oblíbených postav. Sice nebylo přímo řečeno, že zemřou, ale je v podstatě jasné, že u některých k tomu dojde. A jeden z režisérů Joe Russo prohlásil, že je pro hrdiny důležité, aby si prošli utrpením a přinesli oběti:

"... milujeme šanci poslouchat dobré příběhy a milujeme možnost vyprávět dobré příběhy a všechnu naši energii a snahu a myšlenky a vášeň investujeme do toho, abychom odvyprávěli ten nejlepší příběh, který jen můžeme. A pro nás mají nejlepší příběhy vysoké sázky. Postavy musí přinést oběti. Aby skutečně pocítily pravé emoce a cesta hrdiny znamená, že si musí projít zkouškami a tyhle cesty by je měly něco stát. Pro nás je velmi důležité, aby hrdinové cítili bolest a přinesli oběti, protože je to podle mě nejen skvělé vyprávění příběhu, ale také inspirace a myslím, že v současném světě potřebujeme spoustu inspirace. Takže, pokud jde o nás, nejsem si jistý, jestli vás přimějeme to akceptovat, ale slibuji vám následující, uděláme vše pro to, abychom vám odvyprávěli nejlepší možný příběh a jak s tím naložíte, to už je na vás."

Pomalu si tak začnete připravovat kapesníčky, protože 26. dubna příštího roku se v Avengers: Infinity War s některými postavami pravděpodobně rozloučíme.

Zdroj: ComicBook
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat