A je to, hororová komiksovka Hellboy je dotočena. Představitel hlavní role už začal pracovat na tom, aby mu narostl pupek

Hurá.

Sice se nedočkáme třetího dílu Hellboy, ale smutnit nemusíme, vzniká hororový reboot. A ten se aktuálně dotočil. Teď film zamíří do postprodukce, která zabere pár měsíců a Hellboy bude kompletně připraven 11. ledna 2019, kdy má naplánovanou premiéru.

A představiteli hlavní role Davidu Harbourovi se ulevilo, protože už nemusí držet dietu a cvičit jako divý:

"Už jsem začal koblihový trénink. Šest koblih každý den!... Faktem je, že jsem byl roky uvězněn v určitém narcismu a toužil jsem mít určitý typ postavy a vypadat sexy. Pravdou je, že jsem se proslavil a stal se sexsymbolem i s mým normálním neupraveným vzhledem a macatými boky a to je příjemné. A dovolím si říct, že je to i kulturně uspokojivé. Co dělá někoho sexy, pokud jde o mě, je to, kým je. Ne nezbytně to, jak vypadá. Pokud máte dad body (označení pro postavu, kdy je vidět, že člověk cvičí, ale má také slušnou zásobu tuku kolem pasu, pozn. redakce) a umíte ho pořádně nosit a umíte zatřást boky, tak mám pocit, že také můžete být sexsymbolem! Myslím si, že to bychom měli vnímat jako sexy. Ne lidi, kteří jí organické kuře celý den a stráví devět hodin v posilovně. To není společnost, na které mi záleží."

Já souhlasím, protože na dad body už pracuji roky :).

Zdroj: Variety
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat