V Avengers: Infinity War Thanos získá nejméně dva Kameny nekonečna. Kde je zbytek?

Kde jsou?

V traileru na Avengers: Infinity War jsme viděli scénu, ve které má Thanos (Josh Brolin) dva takzvané Kameny nekonečna, konkrétně Space Stone/Tesseract a Power Stone. První měl u sebe Loki (Tom Hiddleston) a druhý střežili Nova Corps.

SOUVISEJÍCÍ: TRAILER NA AVENGERS: INFINITY WAR

Ale jelikož v upoutávce je má Thanos ve své rukavici je jasné, že se je nepodařilo původním majitelům uhlídat. Ovšem, Thanos chce samozřejmě získat i zbývající Kameny nekonečna. Kde jsou?

Reality Stone (červený)

Reality Stone má aktuálně v držení Collector (Benicio Del Toro), ovšem z dosavadních informací víme, že v Avengers: Infinity War bude Collectorova skrýš napadena a zničena a dá se předpokládat, že za tím stojí Thanos. Není sice jasné, zda Reality Stone získá, ale pravděpodobnost je vysoká.


Mind Stone (žlutý)

Mind Stone má zasazený v čele Vision (Paul Bettany). Otázkou ale je, na jak dlouho. V traileru jsme viděli scénu, kdy se Mind Stone někdo snaží Visionovi vyrvat z čela. A pokud by se to podařilo, zřejmě by to Vision nepřežil. I když je nutné upozornit na to, že v traileru není vidět, zda se povedlo Mind Stone od Visiona získat nebo ne.


Time Stone (zelený)

Kámen nekonečna ovládající čas střeží Doctor Strange (Benedict Cumberbatch), který ho dokonce nosí kolem krku. Ovšem, i nejmocnější mág ze Země nemusí být dost silný, aby zabránil Thanosovi získat další, tentokrát zelený přírůstek do jeho sbírky.

Zatím není jasné, kolik kamenů získá Thanos v Avengers: Infinity War a kolik v Avengers 4, nicméně, i bez nich je supermocný, natož, když má v držení byť jen dva z nich.

Avengers: Infinity War mají premiéru 3. května 2018, Avengers 4 o přibližně rok později a to 2. května 2019.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat