Režisér sólovky Batmana už prý má náhradníka za Bena Afflecka

Zatím ale netřeba panikařit.

Už nějakou dobou se mluví o tom, že po Justice League (recenze) by si Ben Affleck už dál nemusel oblékat kostým Netopýřího muže. Warner Bros. údajně plánuje budoucnost bez Afflecka a nedávno se sám Ben nechal slyšet, že už přemýšlí nad tím, jak elegantně odejít.

Zatím ale nebylo nic oficiálně potvrzeno. Ovšem, podle nových zákulisních informací režisér sólovky Batmana Matt Reeves našel nového kandidáta na roli posmutnělého bojovníka proti zločinu.

Režisér, novinář a blogger John Campea se nechal slyšet:

"Váhám, zda něco prozradit, ale včera jsem mluvil s hollywoodským producentem a ten mi dal jméno toho, koho chce Matt Reeves jako Batmana. A abych byl upřímný, tohle jméno mě trochu zaskočilo. Později toho dne jsem někomu volal a říkám, ´Hele, tohle jsem slyšel, je to možné?´ A oni mi řekli, ´No, Matt ho chce.´ Ale to neznamená, že k tomu dojde. Zatím nedošlo k posunu nebo něčemu takovému."

Aktuálně tedy stále platí, že Ben je Batmanem, ale v posledních měsících se objevuje až podezřele velké množství nepotvrzených informací o tom, že by Ben nemusel v roli pokračovat a to pro fandy Bena asi není příliš uklidňující.

Koho byste chtěli jako nového Batmana?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat