Neuvěříte, co používala Cate Blanchett během natáčení Thor: Ragnarok místo vrhacích nožů

Tipnete si?

Ústřední záporačkou ve filmu Thor: Ragnarok (recenze) je Hela (Cate Blanchett) a už v trailerech jsme mohli vidět, že své protivníky ráda likviduje mečem a vrhacími dýkami. Ovšem, během natáčení samozřejmě po spolupracovnících neházela pravé nože. Co tedy používala? To popsala sama Cate:

"Musela jsem... dobře, představovala jsem si zbraně a musela jsem je házet a viděla jsem Taikovo (Taika Waititi, režisér filmu, pozn. redakce) zklamání, když jsem je házela. Řekla jsem , ´Ha´. A musela jsem přestat s děláním těchto zvuků, protože jsem dělala ´Ha´. A tak jsem musela zavřít pusu. A nakonec Zoey (Zoey Bell, dublérka Cate, pozn. redakce) navrhla, že si do ní mám dát cukr, což bylo dost ponižující - balíčky cukru v mých rukou, ale alespoň jsem měla něco, co jsem mohla házet..."

V reálu to asi vypadalo hodně vtipně, Cate Blanchett, která mrská po ostatních cukr krystal (nebo možná moučku, těžko říct), ale pokud jste už film viděli, tak víte, že grafičtí kouzelníci čarovali a místo sáčků s cukrem v Thor: Ragnarok Hela páchá škodu hodně ostrými dýkami. 

Zdroj: CB

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat