Dobrá zpráva, drsný komiksový seriál Punisher je skvělý

Tvrdí to novináři.

Chvíli poté, co Punisher (Jon Bernthal) zabodoval ve druhé řadě Daredevila, bylo nepřekvapivě oznámeno, že se brutální mstitel dočká vlastního seriálu.

Jeho třináctidílnou první řadu vypustí Netflix už 17. listopadu a několik novinářů mělo šanci se na ni podívat s předstihem. A dobrou zprávou je, že si ho nemůžou vynachválit:

"... díky bezchybnému výkonu Jona Bernthala jako bojovníka proti zločinu bez superschopností Franka Castlea a ostrému a sebevědomému vyprávění showrunnera Stevea Lightfoota se ´The Punisher´ blíží nejlepším okamžikům Jessicy Jones díky tomu, že představuje zlomenou smrtící postavu a vypráví příběh jako jeden kousek z nespravedlivého celku," Sonia Saraiya (Variety)

"... nabízí fanouškům překvapivě hluboký a odlišný příběh násilí a traumatu... Liší se to od všeho ostatního v Marvelovském filmovém universu a je to na úrovni nejlepších marvelovských/netflixovských seriálů (první řada Daredevila, Jessica Jones)," Kofi Outlaw (ComicBook)

"The Punisher začíná dobrodružství v brutálním stylu. Představení Franka Castlea (Jon Bernthal) je krvavou připomínka toho, jak zkaženou postavou Punisher může být, ale to je jen pár prvních minut. Zbytek premiéry se soustředí na Castlea a jeho cestu za mírumilovnou existencí, což bylo nečekané překvapení," David Griffin (IGN)

"The Punisher je dosud nejlepším marvelovským seriálem v MCU (Marvelovské filmové universum, pozn. redakce). Proč? Protože si jde vlastní cestou," Merrill Barr (Forbes)

Můžeme si oddechnout, očividně půjde o vynikající podívanou.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat