V Rogue One se měla objevit oblíbená postava z videoher. A jeden z herců byl v šoku ze scénáře k The Last Jedi

Co o filmu prohlásil?

Nejdříve začněme zajímavou informací o spin-offu k hlavní sérii Hvězdných válek jménem Rogue One (2016). Vyšlo najevo, že původně se měl ve filmu objevit někdo, koho velmi dobře znají fanoušci videoher.

Řeč je o Jediovi jménem Rahm Kota. Prozradil to filmař Marcos Cabota:

"Popravdě, oni mluvili o Jediovi, který se nakonec ve filmu neobjevil, ale vlastně určitým způsobem ano... Rham Kotawas v Rogue One. Můžu vám říct, že to byl slepý Jedi. A co jsme viděli v Rogue One? Slepého uživatele Síly... Ve scénáři, který jsme měli před Rogue One, než se z toho stal film, to byl Rahm Kota."

Rahm Kota je velmi populární postavou, která se objevila ve hrách The Force Unleashed, Star Wars Battlefront: Elite Squadron a knihách a komiksech.

A měl i na plátně, ovšem nakonec ho nahradil Chirrut Îmwe (Donnie Yen).

Teď se ještě pobavíme o blížící se osmé epizodě nazvané The Last Jedi. V ní opět uvidíme Domhnalla Gleesona jako generála Huxe. Právě on se rozpovídal o scénáři, který ho zaskočil:

"Když jsem to četl, potřeboval jsem si s ním promluvit (s režisérem Rianem Johnsonem, pozn. redakce) a myslím, že je to vždy dobré znamení. Reagoval jsem ve stylu, ´Wow, je tu materiál, který je tak trochu... ne děsivý, ale jiný než jsem čekal,´ a to je opravdu opravdu dobrá věc. Myslím, že je to opravdu pozitivní věc, domnívám se, že je důležité, aby se tyhle filmy neopakovaly."

To je zajímavá poznámka s ohledem na to, že sedmou epizodu Síla se probouzí (2015) mnozí kritizují za to, že je až příliš podobná čtvrté.

Star Wars: The Last Jedi má premiéru 14. prosince.


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat