Trailer na Avengers: Infinity War je možná blíž, než si myslíte

Kdy by se mohl objevit?

Přestože na Comic-Conu v San Diegu byl návštěvníkům promítnut trailer na Avengers: Infinity War, my ostatní stále čekáme. A bylo nám naznačeno, že video jen tak neuvidíme, protože se chystá nová verze.

Nicméně, teď někteří přišli s tím, že bychom se mohli dočkat už tento týden. A jak na to přišli? Poměrně jednoduše, podívali se na to, kdy byly uveřejněny trailery k předchozím filmům a srovnali to s datem premiéry.

Avengers (2012) měli premiéru 4. května 2012 a trailer se objevil 11. října 2011. Avengers: Age of Ultron (2015) měli premiéru 1. května 2015 a trailer byl zveřejněn 24. října 2014. Avengers: Infinity War mají 4. května 2018, takže by se trailer mohl objevit už tento týden.

Možná už dnes. Ale samozřejmě to není jisté, protože situace v případě Avengers: Infinity War je jiná. U předchozích dvou filmů se v době vydání traileru v kinech neobjevil jiný marvelovský film, ovšem tentokrát ano.

Za dva dny má premiéru Thor: Ragnarok a je možné, že Marvel bude chtít trailer pozdržet, protože jsou v něm možná nějaké spoilery týkající se právě Thora.

To, že byl v minulosti trailer zveřejněn v říjnu, neznamená, že tomu bude stejně i tentokrát. Ale špatné by to nebylo. Asi nebudu přehánět, když prohlásím, že se spousta z nás nemůže dočkat.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat