Thanos v Avengers zřejmě udělá hodně ošklivé věci. Jeho představitel očekává, že ho lidé nebudou mít rádi

Thanos není prostě žádný dobrák.

Roky hrál záporák Thanos (Josh Brolin) roli šedé eminence, která tahá za nitky. Ale ve filmu Avengers: Infinity War se předvede v plné parádě a je jasné, že napáchá pořádné škody. To se od bytosti, která je schopna ničit planety jednoduše očekává. A Josh předpokládá, že díky téhle roli ho nebudou mít diváci zrovna v lásce:

"Jsem v pozici, kdy mě ne všichni milují a je to v pohodě (smích). Podívejte, ne všichni budou vždy na vaší straně a to je v pohodě. Když hrajete postavu jako je tahle, chlape, je to jako by tu bylo něco - nevím, jak jinak to podat, co se ukázalo být jednou z nejlepších zkušeností, které jsem kdy měl."

Zkušenost sice dobrá, ale jelikož se proslýchá, že řádění Thanose nepřežijí některé oblíbené postavy, je pochopitelné, že pár lidí nebude moci přijít Joshovi na jméno:

"Pokud mě budou na konci všichni nenávidět, bude to přijatelná cena za skvělý film? Možná ano."

S Avengers: Infinity War a Avengers 4 skončí jedna dějová etapa marvelovského filmového universa a je tak jasné, že se stane hromada dramatických událostí. A pár tragických. Musíme se připravit na to, že přijdeme o několik oblíbenců. To je více méně jasné i z vyjádření Joshe. Mezi řádky se dá vyčíst to, že zřejmě někoho zabije a publikum ho za to nebudou mít v lásce.

Kdo to od Thanose schytá, se dozvíme 3. května 2018 a 2. května 2019?

Zdroj: Collider
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat