Proč Marvel neukazuje ve svých seriálech sídlo Avengers?

Vysvětlil jeden z šéfů společnosti.

Marvel drží svůj filmový a seriálový svět propojené. Můžete si tak všimnout například toho, že v některých seriálech se objevuje mnoho zmínek o Avengers. Ale v žádném z televizních projektů jsme nikdy neviděli sídlo Avengers. Proč? To vysvětlil Jeph Loeb, který působí jako viceprezident Marvel Televisions:

"Z mnoha úhlů pohledu to, že jsme méně konkrétní pomáhá publiku porozumět tomu, že to vlastně může být na jakémkoliv rohu ulice. Z místa, na kterém jsme teď, můžeme vidět Empire State Bulding, ale pokud budeme sedět 30 bloků tímto směrem, nebudu schopen vidět Empire State Bulding. To ale neznamená, že neexistuje. To znamená jen to, že odtud ho nemůžeme vidět."

Zřejmě jde tedy o to, že tvůrci nám chtějí dát pocit, že v seriálech může být takzvaná Avengers Tower klidně tři ulice od místa, kde se zrovna nacházejí hlavní hrdinové. Filmaři nehodlají specifikovat adresu, ale chtějí zůstat nekonkrétní kvůli tomu, aby to působilo tajemně.

Má to sice svůj smysl, ale stejně by se dala centrála Avengers ukázat někde na pozadí, aniž by bylo přesně řečeno, na jaké je adrese. A bylo by pěkné vidět Avengers Tower třeba v The Defenders (recenze), co myslíte?

Zdroj: Inverse
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat