Proč jsme v Thor: Ragnarok neviděli skvělou postavu z jedničky a dvojky?

Jaký byl důvod? POZOR, MÍRNÉ SPOILERY!!!

V Thor: Ragnarok (recenze) jsme se dočkali nejen několika skvělých nováčků, ale také návratu pár starých známých. Ovšem, chyběla skvělá Lady Sif (Jaimie Alexander).

Původně se mluvilo o tom, že by mohla mít alespoň cameo, protože víc její diář nedovolil (maká na seriálu Blindspot). Ale nakonec se ve filmu ani nemihla.

Proč? To vysvětlila sama Jaimie:

"Požádali mě, ale v době, kdy natáčeli, se natáčel i Blindspot. Takže to kolidovalo. Doufala jsem, že mi studio dá vědět dříve, takže by se to dalo vymyslet, ale dali mi vědět s malým předstihem. Zavolali a řekli, ´Ahoj, jen tak mimochodem, chtěla bys to udělat?´ Řekla jsem, že není způsob, jak to takhle rychle zvládnout. Nemohlo k tomu dojít. Byli na jiném kontinentu! Takže to bylo smutné. Bylo mi to moc líto. Ale těším se, až to uvidím. Bude skvělé vidět všechny tyhle báječné lidi v tomto filmu. Opravdu se na to hodně těším. Slyšela jsem, že je to neuvěřitelně zábavné, z čehož mám radost."

A přestože to tentokrát nevyšlo (a možná je to dobře s ohledem na to, jak dopadli někteří jiní obyvatelé Asgardu), rozhodně by se herečka v budoucnu ráda vrátila:

"Jasně, určitě. Miluji Marvel. Ráda s nimi udělám jiné projekty a to kdykoliv. Jsou skvělou společností - miluji ty kluky a holky, vždy jsou schopni sehnat opravdu zábavné obsazení do téměř každého jejich projektu, což se jim daří často. A samozřejmě, kdo by nechtěl být superhrdinou?"

Tak doufejme, že v dalším dílu se skvělá bojovnice vrátí.

Zdroj: ComicBook
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat