Po čtvrtém dílu budou Avengers zřejmě hledat nového režiséra

Naznačil to představitel Thanose.

Poté, co se bratři Russoové předvedli v nejlepším světle díky posledním dvěma dílům Captain America, svěřil jim Marvel dohled nad Avengers: Infinity War a Avengers 4. Ale dá se předpokládat, že nepůjde o poslední díly Avengers (nicméně je pravděpodobné, že Avengers budou mít v dalších filmech výrazně jinou sestavu), kterých se v kinech dočkáme.

Nicméně, jak se zdá, další filmy už si Russoové na starost nevezmou. Naznačil to Josh Brolin, představitel padoucha Thanose:

"... myslím si, že jsou ve velmi otevřené a přímé pozici ve stylu, ´Už to nikdy nebudeme dělat. Je to jednorázová věc. Dát úspěšně dohromady takové množství herců je dost otravné, ale stojí to za to. Děláme dva filmy. Jeden za druhým a tím to pro nás končí. A poté se vydáme jiným směrem, ´ale tohle je velmi velmi velmi ambiciózní projekt, který se ve velkém stylu vyplatí."

Vlastně není divu, že režiséři už asi nebudou mít zájem pokračovat. Následující dva filmy Avengers nabídnou obrovské množství postav a jde o hodně náročné natáčení, což člověka vyčerpá. Dá se tak předpokládat, že si filmaři budou chtít dát alespoň na nějakou dobu pauzu.

Ale nebylo by to poprvé, kdy by Avengers změnili režiséra. První dva díly dal dohromady Joss Whedon (který aktuálně pracuje na konkurenční Justice League).

Avengers: Infinity War mají premiéru 3. května 2018, Avengers 4 pak 2. května 2019.

Zdroj: Collider

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat